Skip to main content

Energie uit Afval

Het EuA-team zorgt ervoor dat afval wordt omgetoverd tot power! Het is dé plek voor efficiënte en duurzame afvalverwerking en energielevering (elektriciteit en stadswarmte). We doen dit op een super slimme en groene manier, terwijl we natuurlijk ook letten op kwaliteit, veiligheid en het milieu. In ons gedreven team met een relaxte sfeer, vind je collega’s met uitgebreide ervaring in werktuigkunde en industriële processen. Je stapt in de kern van AEB, waar we state-of-the-art technieken gebruiken.

Deskundig
Gedreven

Scheidingsinstallatie

Ons goal in het scheidingsinstallatie-team? Zoveel mogelijk waardevolle materialen herwinnen uit huishoudelijk afval! AEB draagt bij aan de overgang naar een duurzame, circulaire economie door jaarlijks zo’n 300.000 ton huishoudelijk afval te scheiden. In ons team vind je drie monteurs, een werkvoorbereider, een revisieleider, een maintenance engineer, een procestechnoloog en een teamleider. Met ons gezellige team houden we de installatie draaiende!

Duurzaam
Circulair

Maintenance

De afdeling Maintenance is de power achter de teams E&I, WTB, Maintenance Coördinatie, Revisie en Maintenance Engineering. Revisie houdt zich bezig met het preventief onderhoud van de installatie. Ons team van 20 mensen bestaat uit een planner, een voorbereidings-coördinator, deelprojectleiders en werkvoorbereiders. We gaan vol gas voor resultaat!

Betrouwbaar
Innovatief

Bedrijfsvoering

De afdeling Bedrijfsvoering vormt het fundament van de organisatie, waarin diverse cruciale functies naadloos samenkomen. Met verantwoordelijkheden variërend van financiën en personeelszaken tot ICT, juridische zaken, inkoopbeheer en facilitair management, speelt Bedrijfsvoering een integrale rol in het succesvol functioneren en de duurzame groei van het bedrijf. Onder deze afdeling vallen: Finance & Controle, Human Resources, ICT, Juridische Zaken, Category Management Inkoop en Facilities.

Servicegericht
Effectief

Safety & Health, Environment & Quality

Deze bestaat uit twee afdelingen:

Safety & Health
Op onze Safety & Health afdeling staat veiligheid en gezondheid voorop. We ondersteunen de directie bij het vaststellen van strikte eisen met betrekking tot deze aspecten. Door zorgvuldig toezicht te houden op procedures en instructies, blijven we in overeenstemming met wet- en regelgeving. Bovendien streven we voortdurend naar verbeteringen. Als jij communicatief sterk, omgevingsbewust, initiatiefrijk en analytisch vaardig bent, ben je de perfecte aanvulling op ons team!

Environment & Quality
Onze toewijding aan Environment & Quality is van vitaal belang voor een duurzame en hoogwaardige bedrijfsvoering. Op deze afdeling streven we naar naleving van milieunormen en handhaving van de hoogste kwaliteitsstandaarden. Ben jij gepassioneerd over milieu en kwaliteit, en wil je bijdragen aan continue verbeteringen? Dan ben jij degene die we zoeken!

SLFP (Sourcing, Logistics & Fuel Planning)

De SL&FP-afdeling (Sourcing, Logistics & Fuel Planning) is de interne logistieke en administratieve dienstverlener voor AEB voor alle inkomende en uitgaande stromen van afval, grondstoffen en reststoffen. Binnen SLFP komen een aantal belangrijke activiteiten van AEB samen: Customer Service, Planning & Logistics, Acceptatie, Grondstoffen & Terreinbeheer en de Scheidingsinstallatie (SI). Loop jij met ons voorop in deze belangrijke activiteiten?

Snel
Betrouwbaar

New Energy Services

De afdeling New Energy Services (NES) is het energieke team onder Operations. We hebben allemaal verschillende skills in de techniek, wiskunde en bedrijfskunde in de energie. Samen zorgen we ervoor dat duurzame energie (elektriciteit, stadswarmte en stoom) en CO2 kostenefficiënt worden geleverd. Kom jij ook bijdrage leveren aan de energietransitie?

Marktkennis
Specialistisch

Vacatures op deze afdeling:

Op dit moment heeft deze afdeling geen vacatures. Stel een job alert in en blijf op de hoogte.

BEC

De Bio-energiecentrale van AEB speelt een belangrijke rol aan de klimaatdoelen van Nederland. In 2030 streeft Nederland naar meer dan 50 procent minder CO2-uitstoot. Biomassa speelt een cruciale rol in het vergroenen van energieproductie. Deze centrale biedt de komende 12 jaar een tussenoplossing in de transitie. Help jij ons met onze klimaatdoelen?

Duurzaam
Modern

Vacatures op deze afdeling:

Op dit moment heeft deze afdeling geen vacatures. Stel een job alert in en blijf op de hoogte.