Skip to main content

Sneha Verma

Sneha Verma

Procestechnoloog

Als procestechnoloog op de afdeling Energie uit Afval bij AEB ervaar ik een stimulerende werkomgeving die zowel inclusief als innovatief is. Het team op deze afdeling bestaat uit diverse professionals die hun unieke vaardigheden en perspectieven inbrengen, wat een verrijkende dynamiek creëert. De sfeer is ondersteunend en bevordert gelijke kansen, waardoor ik de mogelijkheid heb om mijn professionele groei te stimuleren.

In mijn rol als procestechnoloog speel ik een cruciale rol in het Performance & Risk Management van onze processen, met de focus op het optimaliseren van de energieopwekking uit afval. Het is inspirerend om te werken aan duurzame oplossingen en bij te dragen aan een schonere toekomst. AEB biedt een platform voor continue leerervaringen, waarbij ik betrokken ben bij innovatieve projecten en de nieuwste technologieën toepas.

Wat deze ervaring zo bevredigend maakt, is niet alleen mijn betrokkenheid bij duurzame praktijken, maar ook het feit dat ik als professional volledig gewaardeerd en gesteund word binnen het team. Bij AEB is de toewijding aan diversiteit en inclusie niet alleen een principe maar een tastbare realiteit, wat de werkomgeving nog positiever maakt.

Bekijk Energie uit afval vacatures