Skip to main content

Jolanda Dictus

Jolanda Dictus

Hoofdoperator Scheidingsinstallatie

Als hoofdoperator bij de Scheidingsinstallatie, ervaar ik al zeven jaar lang een bijzonder plezierige werkomgeving. In de controlekamer van de installatie opereer ik binnen een team dat gedreven is en waarin het werk dynamisch en uitdagend is. AEB is niet zomaar een bedrijf; het is een toporganisatie die zich inzet voor duurzaamheid en innovatie.

Wat het werken bij de Scheidingsinstallatie leuk maakt, is de levendigheid die deze plek kenmerkt. Hier staat alles in het teken van het efficiënt scheiden van materialen, een cruciaal proces voor een duurzame afvalverwerking. Als hoofdoperator speel ik een essentiële rol in het coördineren en optimaliseren van deze operaties. Het teamgevoel en de samenwerking maken mijn werk niet alleen plezierig, maar dragen ook bij aan de doelgerichte aanpak die nodig is in deze functie.

In de afgelopen zeven jaar heb ik AEB zien evolueren naar een toonaangevende speler in duurzame afvalverwerking. Het is een plek waar ik niet alleen mijn technische vaardigheden kan benutten, maar waar ook ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Kortom, werken bij de Scheidingsinstallatie is een dynamische en lonende ervaring, binnen een innovatief en vooruitstrevend bedrijf.

Bekijk Scheidingsinstallatie vacatures