Skip to main content

Richard Kloetstra

Richard Kloetstra

Kwaliteitsadviseur

Als kwaliteitsadviseur op de afdeling Environment & Quality bij AEB Amsterdam ervaar ik een buitengewoon boeiende en stimulerende werkomgeving. AEB biedt niet alleen een platform om mijn expertise op het gebied van kwaliteitsmanagement en milieu te benutten, maar ook een inspirerende plek waar duurzaamheid en innovatie centraal staan.

Wat het werken bij AEB zo aantrekkelijk maakt, is de betrokkenheid binnen het team. Als Kwaliteitsadviseur ben ik continu bezig met het waarborgen van de hoogste kwaliteitsstandaarden en het naleven van milieuvoorschriften. De uitdagende projecten en de constante drang naar verbetering stimuleren mijn professionele groei en dagen me uit om mijn analytische en probleemoplossende vaardigheden te benutten.

Bovendien draagt AEB’s focus op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen bij aan het gevoel van voldoening in mijn werk. Als onderdeel van een bedrijf dat actief bijdraagt aan een groenere toekomst, voel ik me trots om mijn kennis en ervaring in te zetten voor een organisatie met een duidelijke visie en missie.

Kortom, werken bij AEB is niet alleen een professionele uitdaging, maar ook een verrijkende ervaring waarin ik mijn passie voor kwaliteit en milieu kan omzetten in tastbare resultaten.

Bekijk Safety & Health, Environment & Quality vacatures