Skip to main content

Simon Boer

Simon Boer

Medewerker logistics

Sinds mei 2009 ben ik met veel plezier werkzaam bij AEB, waar mijn professionele reis een boeiende route heeft gevolgd. Ik begon als chauffeur bij de afdeling Transport, groeide door naar assistent acceptant bij het Depot Bijzonder Afval, en bracht vervolgens 2 jaar door op de afdeling Inspectie & Acceptatie. Sinds een jaar ben ik officieel in dienst bij de Weegbrug, waar ik eerder al een jaar gewerkt had.

Wat mijn huidige positie bij de Weegbrug zo geweldig maakt, is de levendige dynamiek. We voeren hier wegingen uit voor alle in- en uitgaande goederenstromen op het terrein, wat meer omvat dan alleen afval. De constante bedrijvigheid, in combinatie met een fantastisch team van collega’s, maakt mijn werkplek heel plezierig. Op de Weegbrug zijn we vaak het eerste aanspreekpunt, wat soms uitdagende situaties met zich meebrengt. Niettemin voegen deze uitdagingen een boeiend aspect toe aan mijn werk en motiveren ze me om met enthousiasme bij AEB te blijven werken.

Na 14 jaar bij AEB te hebben gewerkt, kan ik vol overtuiging zeggen dat ik hier niet alleen mijn plek heb gevonden, maar ook volop kansen heb en heb gehad binnen AEB. Ik voel me hier goed en kijk ernaar uit om nog heel lang met dezelfde energie bij AEB te blijven werken.

Bekijk SLFP (Sourcing, Logistics & Fuel Planning) vacatures