Skip to main content

Rob van Ommen

Rob van Ommen

Manager New Energy Services

Ik werk al meer dan 5 jaar binnnen de  bruisende wereld van duurzame energie bij de afdeling New Energy Services (NES), gevestigd onder de vlag van Operations. Hier bundelen wij onze  krachten met diverse achtergronden in techniek, wiskunde en bedrijfskunde om de energietransitie vorm te geven. In onze dynamische omgeving ademt innovatie en samenwerking, en dat voel je vanaf het moment dat je binnenstapt.

Ons team, bestaande uit energie-enthousiastelingen, gaat verder dan de standaard kantoorsfeer. We stimuleren creativiteit en omarmen de kracht van diverse perspectieven. Samen werken we aan het kostenefficiënt leveren van duurzame energie, inclusief elektriciteit, stadswarmte en stoom. Maar het is niet alleen werk – het is een reis waarop we elkaar inspireren, uitdagen en ondersteunen.

Als onderdeel van NES draag je bij aan het ontwikkelen van nieuwe energiediensten, het optimaliseren van duurzame energieproductie en het realiseren van innovatieve verkoopcontracten. Hier draait het om meer dan een baan; het is een avontuur waar je kunt groeien, leren en samen de toekomst van duurzame energie vormgeven.

Welkom bij NES, waar we energie niet alleen leveren, maar ook voelen!

Bekijk NES vacatures