Skip to main content

Mo-hannah Thomasita

Mo-hannah Thomasita

Maintanance engineer

Als Maintenance Engineer binnen het geweldige Maintenance-team bij AEB, maak ik deel uit van een dynamisch gezelschap gedreven professionals.

Samen zijn we de drijvende kracht achter essentiële taken, variërend van het opstellen en actueel houden van onderhoudsconcepten tot het fungeren als contracteigenaar voor onderhoudscontracten. Met ons gezamenlijke doel, namelijk het coördineren van preventief onderhoud binnen de afdeling Technische Dienst, laten we niets aan het toeval over.

Onze diversiteit binnen het team zorgt voor een bruisende samenwerking en inspireert innovatieve oplossingen voor elk onderhoudsvraagstuk. Of het nu gaat om het leveren van inhoudelijke input op Programma’s van Eisen (PvE’s) voor projecten of het actief bijdragen aan audits en risicostudies voor Safety &Health of Environment & Quality (SHEQ) – wij doen het met passie.

We gaan niet alleen voor resultaat, maar ook voor werkplezier. De dynamiek en veelzijdigheid maken werken op de afdeling Maintenance een opwindende en buitengewoon bevredigende ervaring.
Voeg je bij ons team en laten we samen het verschil maken!

Bekijk Maintenance vacatures